pondelok 14. marca 2011

*HELP*

Toto je iba začiatok, myslím si. A čím sa to všetko začalo? Maličkosťami. Nevravím, že môj názor je správny, no verím, že situácia v Japonsku ako aj iné, predchádzajúce katastrofy, sú len obrannými reakciami prírody.
Preto vás chcem oboznámiť so spoločnosťou, ktorá sa volá Envirosax. Nepochybujem, že mnohí z vás už tom počuli, no je kvantum ľudí, ktorí o tom nevedia nič.
Funkcia envirosax je vytvoriť lepšiu budúcnosť na našej planéte. Menej spotrebovať igelitové tašky, sáčky, plastové fľaše... čiže prostriedky, ktoré sa v prírode nedokážu samé zničiť. Pomoc k problému znečistenia spomínanými vecami boli tri kontajnere, ktoré mali zlepšiť túto situáciu. No nepodarilo sa. Preto Envirosax prišla s nápadom využiť tieto použité fľaše a pod. na niečo naozaj užitočné. Začali z nich preto vyrábať tašky. Sú komfortné, udržia približne 20 kilogramov a dajú sa poskladať do veľkosti mobilu. Ja sama som im prepadla už pred rokom a pol a som tomu naozaj rada! Šetrím životné prostredie /lebo nevyužívam igelitové tašky/ a taktiež pomáham redukovať počet PET fliaš v prírode a v našom prostredí. Tak sa skúsme zamyslieť nad tým, čo by bolo, keby každý jeden z nás používal takúto tašku. Určite by aj tak bolo dosť špiny, no podstatne menej. Skúsme si vážiť našu planétu a to, že my tu nezažívame to, čo iný každodenne. Skúsme vystriedať auto za bicykel, cigaretu sa loptu, igelitku za tašku Envirosax... A náš život sa možno raz obráti k lepšiemu. Možno nie, no aspoň budeme mať dobrý pocit z toho, že sme sa o to aspoň pokúsili...

******************************************

The philosophy of Envirosax is to help create a better future for our planet by spreading the environmental message through colour and script using the Envirosax eco-friendly reusable bag as the vehicle.

Envirosax is proud to help protect the environment for tomorrow’s generation by providing an eco-friendly alternative to disposable shopping bags that have caused so much damage to the environment worldwide. Envirosax bags are lightweight, portable, waterproof and each one holds the equivalent of two supermarket plastic bags thanks to reinforced seams.

We believe in environmental sustainability. Plastic bags clog drains and cause flooding. They pollute rivers and streams, killing animals and destroying plantlife. They take years to photodegrade and have a very short life span. Envirosax provide a compelling alternative to the plastic bags which are doing so much damage to our planet.

*******************************************







Ak máte záujem o zakúpenie si niektorej z množstva tašiek, kliknite na stránku www.mabets.sk, alebo kontaktujte mňa!! :) Dúfam, že vás to zaujme...
Ivy

5 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja len tak mimochodom, ze si celkom neviem predstavit tu zienku na obrazku ako nesie +-20kg v tej taske:-D a inac celkom dobrý marketingovy tah to musime uznať:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fantázia.. :D a tie tašky sú aj super fashion doplnky tak čo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. marketingový ťah možno (teda hlavne v poslednom odseku), ale hlavne apel na ľudí, čo sa mi veľmi pozdáva! dobré, Ivik :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you. It makes my day brighter. :)