sobota 16. júna 2012

Au revoir.


You know, there are some days, when you are full of beans. However, there are some days when you don´t want to do anything except lying in bed. Today was a very interesting day for me, but unfortunetaly I´m so tired. I was on a trip in High Tatras with my dad and it was so beautiful but so exhausting that I actually don´t know, how can I write this article right now. I´ve got a strong headache and I´m going to have a short sleep.
 But! There are some facts which keep me in very good mood.
 -on Thursday I´m going to Paris(!!!!)
 -I got an unexpected mark from Physics(just a miracle)
 -on Tuesday I´ll be given a certificate from language school(second miracle)
 -I am going to Scotland in July
Isn´t it amazing???? :)

 Actually, I have no photos of me, as always. But I want to introduce you a very very very good photographer, Lina Tesch. I am sure that many of you know this amazing girl/woman. She is German and I love her photos so much! I know some of you will admire her as I do. So I offer you some photos. Hope you´ll like ´em.

******
 Vo štvrtok idem do Paríža. No nie je to úžasné?? Nechápem, ako to tak rýchlo zbehlo. Pred chvíľou som si vravela-veď ešte štyri mesiace, ešte sa neteš. A zrazu to nie sú štyri mesiace, ale štyri dni a ja sa ocitám v maximálnej cestovnej horúčke. Teším sa na Paríž, na fotky a na nové oblečenie, ktoré tam bude mať premiéru.
 Počuli ste niekdy o Line Tesch? Je to skvelá nemecká fotografka, ktorej činnosť sledujem už istú dobu. Jej fotky sú nápadité a veľmi šik. Neviem, ako by posúdili iní fotografi, čo sa týka kvality a podobných vecí, no ja ju na 100% milujem.:)


Have a nice day and wish me good weather in Paris! :)
Au revoir,
Ivy



10 komentárov:

  1. Have an amazing time in Paris! I'm going later in the summer I can't wait!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj ako vidím máš zrkadlovku :) Ak by som sa mohla spýtať mám Pamäťovú kartu v mobile. Micro SD karta taká pamäťovka môže ísť aj do zrkadlovky ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj:) bohužiaľ zrkadlovku nemám, takže ti neporadím.

      Odstrániť
    2. Ahá škoda :/ Nevadí ďakujem aj tak :)

      Odstrániť
    3. zdravím anonyma s pamatovou kartou:) Micro SD sa da pouzit aj na digitale (je to jedno ci je to zrkadlo alebo nie to je len laické pomenovanie pre nieco "special") musis mať však redukciu na ten typ karty kt. podporuje tvoj fotak (pravdepodobne SD) no neodporúčam túto konbinaciu z dovodu pomalého zapisu na taketo karty. Cize najlepsia voľba je kupa vlastnej karty (za par Eur )...dalsie možnosti uz nebudem spomínať. Pekný den. kmetpeter.blogspot.com

      Odstrániť
  3. Všechno to utíká :) Já si taky ještě před nedávnem říkala - joo ještě půl roku. A ted už je to jen pět dní :)
    Měj se ve francii krásně, já se tam podívám znovu v září.
    Jinak CLinique určitě vyzkoušej, je fajn ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fotografia s konom...nice...krasna kompozícia myslienka prevedenie. Odcenujem oproti ostatným fotkam to "niečo iné"

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ojoj to si užij, závidím! Já jedu v září do Monaka a do Provence :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you. It makes my day brighter. :)